Andere onderwerpen


Digitale toegang

Met uw digitale account heeft u volledige toegang tot de app en selfservice site.

Wat kan ik met De Telegraaf App?

De Telegraaf app geeft altijd en overal toegang tot het spraakmakende en laatste nieuws van De Telegraaf. Met deze app mist u niets. Of het gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, de wereld van sport, entertainment of financieel, De Telegraaf houdt u op de hoogte!

De digitale krant is ook beschikbaar via De Telegraaf App voor abonnees met een combi of digitaal abonnement op De Telegraaf.

De Telegraaf app is gratis beschikbaar voor Apple en Android smartphones en tablets in de App Store en Google Play Store.

In de app vindt u ook PREMIUM-artikelen. Telegraaf PREMIUM-artikelen zijn uitgebreide artikelen, unieke achtergronden en spraakmakende columns en reportages. Kortom, het beste dat De Telegraaf te bieden heeft. De PREMIUM-artikelen zijn herkenbaar aan het gele label "PREMIUM".

De PREMIUM-artikelen zijn toegankelijk voor abonnees met een combi en een digitaal abonnement op De Telegraaf. Abonnees met een print abonnement kunnen hun abonnement uitbreiden tot een combi abonnement met toegang tot de digitale producten. Tev

Hoe herken ik een PREMIUM-artikel?

Zowel op Telegraaf.nl als in De Telegraaf-app herkent u een PREMIUM-artikel aan het gele ‘PREMIUM-blokje’ bovenaan. ‘Telegraaf PREMIUM’ was voorheen ‘Telegraaf Extra’. De naam is veranderd, de journalistieke verdieping blijft hetzelfde.

Hoe maak ik een account aan?

Om de digitale krant en alle PREMIUM-artikelen te kunnen lezen op de site en in de apps heeft u een account nodig. Maak eenvoudig een account aan met de volgende stappen:

- Ga naar mijn.telegraaf.nl/aanmelden

- Vul uw e-mailadres in en kies uw wachtwoord

- Vul uw klantnummer in. Het klantnummer vindt u in uw welkomstmail, op de factuur, of in de omschrijving van uw automatische incasso (alleen cijfers).

- Klik op ‘Maak een account’

- U ontvangt een bevestiging per e-mail dat uw digitale account is aangemaakt.

Meer ...